Online Μαθήματα Ομογενών

Προετοιμασία Ομογενών με Online Μαθήματα

Παρακολούθησε μαθήματα Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου από τον χώρο σου! Οι έμπειροι καθηγητές του φροντιστηρίου Μέθεξις προσφέρουν υψηλής ποιότητας online μαθήματα ομογενών. Απέκτησε το πλήρες πακέτο προετοιμασίας με online διδασκαλία & έτοιμα βίντεο μαθήματα. Παρακολούθησε ατομικά ή ομαδικά online μαθήματα σε τμήματα έως 5 μαθητών. Συνομίλησε με τον καθηγητή σου, μοιράσου την οθόνη και λύσε μαζί τους τις απορίες-ασκήσεις σου!

Ποιά μαθήματα ομογενών διδάσκουμε;

online μαθήματα ομογενών
Online Μαθήματα Ομογενών: Τα μαθήματα

Τα online μαθήματα ομογενών περιλαμβάνουν:

 • Για το Γυμνάσιο: Έκθεση – λογοτεχνία, μαθηματικά, φυσική, χημεία.
 • Για το Λύκειο: Έκθεση – λογοτεχνία, μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΑΕΠΠ).

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

online-mathimata-se-omogeneis
Μαθήματα Ομογενών από έμπειρους καθηγητές
 • Το φροντιστήριο ΜΕΘΕΞΙΣ είναι το μοναδικό φροντιστήριο σε όλη τη Θεσσαλονίκη που παρέχει διαδικτυακά μαθήματα σε μαθητές/τριες ομογενείς όλων των κατηγοριών (κατηγορίες 1,2,3,4,5).
 • Το φροντιστήριό μας είναι το μοναδικό που προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα σε οικονομικές τιμές και τμήματα αυστηρά έως 5 μαθητές/τριες!
 • Επιπλέον, το φροντιστήριο ΜΕΘΕΞΙΣ διαθέτει και τον κατάλληλο χώρο στις Συκιές Θεσσαλονίκης, για τους ομογενείς μαθητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα από κοντά την περίοδο του καλοκαιριού.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ

Τι προσφέρουμε στα Online Μαθήματα Ομογενών...και όχι μόνο!
 • Ιδιαίτερα μαθήματα ομογενών σε πολύ οικονομικές τιμές
 • Κλειστά τμήματα ομογενών με μόνο 4 – 5 μαθητές!
 • Ειδικές τιμές για πολύτεκνους, τρίτεκνους, δύο μαθητές/τριες αδέρφια, συγγενείς ή δύο μαθητές/τριες φίλους/ες.
 • Ολοκληρωμένη προετοιμασία για όλες τις ομάδες προσανατολισμού.
 • Ειδικευμένη προετοιμασία για το μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας (έκθεση) από τους καλύτερους φιλολόγους της πόλης!
 • Προετοιμασία για στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές με ψυχοτεχνικά τεστ και εξειδικευμένους γυμναστές
 •  Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη της συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου του υποψηφίου.
 • Προετοιμασία για εξετάσεις σε Ξένες Γλώσσες (Γερμανικά – Αγγλικά – Γαλλικά) και Σχέδιο (Ελεύθερο – Γραμμικό)
 • Το προσωπικό του φροντιστηρίου μας αποτελείται από έμπειρους, εξειδικευμένους και με συνεχή επιμόρφωση καθηγητές
 • Ειδικά βιβλία φροντιστηρίου τα οποία προμηθεύονται οι μαθητές μας κι έτσι τους βοηθούν με αποτελεσματικό και καίριο τρόπο να φτάσουν στην επιτυχία.
 • Επιπλέον, όσοι μαθητές επιθυμούν, αναλαμβάνουμε να τους βοηθήσουμε στην εύρεση κατοικίας κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Θεσσαλονίκη.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ για τα μαθήματα ομογενών

Συμπληρώνεις τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται παρακάτω κι έπειτα επικοινωνούμε άμεσα μαζί σου!

Ένας υπολογιστής (ή τάμπλετ ή κινητό) με μικρόφωνο και σύνδεση ίντερνετ.

Όπως ακριβώς και στον φυσικό χώρο του φροντιστηρίου δίχως κάποιο εμπόδιο αφού, βλέπεις και ακούς τον καθηγητή σου ζωντανά. Ο καθηγητής παραδίδει το μάθημα χρησιμοποιώντας τον ψηφιακό πίνακα, ο οποίος εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σου.

Μπορείς ανα πάσα στιγμή, δίχως να χρειάζεται να πατάς ειδικά κουμπιά. Έτσι η επικοινωνία με τον καθηγητή σου είναι άμεση.

Οι ασκήσεις που κάνεις είτε κατά τη διάρκεια του μαθήματος, είτε στο σπίτι ως ανάθεση από τον καθηγητή σου, τις λύνεις στο τετράδιό σου και με μία απλή φωτογραφία τη στέλνεις στον καθηγητή σου.

Το φροντιστήριο ΜΕΘΕΞΙΣ είναι το μοναδικό που σχηματίζει κλειστά τμήματα έως μόνο 5 μαθητών!!

Φυσικά μπορείς και μάλιστα σε πολύ οικονομικές τιμές!

Το φροντιστήριό μας διαθέτει έναν πολύ φιλόξενο χώρο για όποιον μαθητή/τρια επιθυμεί να κάνει τα μαθήματά του στον χώρο του φροντιστηρίου.

Από 1 έως και 12 ώρες. Αναλόγως την τάξη και τις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Μέσω της γραμματείας του φροντιστηρίου μας, η οποία εξυπηρετεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό κάθε μαθητή μας, όσον αφορά τυχόν κολλήματα – σε ώρες και μέρες – που έχει από άλλες δραστηριότητες.

Οι καθηγητές μας βρίσκονται σε καθημερινή βάση σε on line επαφή με τους μαθητές μας μέσω skype, messenger, viber κλπ κι έτσι ο μαθητής έχει τη δυνατότητα οποτεδήποτε να επικοινωνήσει μαζί του.

Για τους μαθητές που κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα, τα μαθήματα που χάνονται με αιτία του μαθητή μπορούν να αναπληρωθούν έως 3 φορές για το κάθε μάθημα. Μετά τις 3 φορές, σου στέλνουμε το βίντεο – μάθημα για να το παρακολουθήσεις όποτε θέλεις. Για τους μαθητές σε τμήμα, στέλνουμε το βίντεο – μάθημα.

Η Β΄ και Γ΄ λυκείου γράφει 4 διαγωνίσματα, η Α΄ λυκείου και το γυμνάσιο 3 διαγωνίσματα.

Η ενημέρωση γονέων πραγματοποιείται 2 φορές κατα την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, μέσω Skype, τηλεφώνου, είτε στο χώρο του φροντιστηρίου. Ενημέρωση επίσης πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση, μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας που χρησιμοποιεί το φροντιστήριο μας, το Hyperschool.

Από 25 έως 30 του κάθε μήνα μέσω τραπέζης ή στον φυσικό χώρο του φροντιστηρίου. Όποιος επιθυμεί μπορεί να εξοφλήσει είτε εφάπαξ είτε σε 2 δόσεις έχοντας 10% έκπτωση επί της αρχικής τιμής.

Το φροντιστήριο ΜΕΘΕΞΙΣ στηρίζει την ελληνική οικογένεια. Έτσι, παρέχει εκπτώσεις στις εξής περιπτώσεις: Πολύτεκνος, τρίτεκνος, δύο ή περισσότερα αδέρφια, όταν συστήσεις το φροντιστήριό μας σε έναν δεύτερο μαθητή – πελάτη.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ !

Έχεις ακόμα απορίες ή επιφυλάξεις; Μην ανησυχείς. Σου παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ τα μαθήματα της πρώτης εβδομάδας…μέχρι να γνωριστούμε καλύτερα! Απόλαυσε την μοναδική εμπειρία των online μαθημάτων ομογενών που προσφέρουμε με ένα κλικ στο παρακάτω κουμπί!