Το φροντιστήριο «ΜΕΘΕΞΙΣ» πρωτοπορεί και στον οικονομικό τομέα, αφού οι τιμές μας είναι μοναδικές σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης! Γι’ αυτό τον λόγο, με τους παρακάτω πίνακες κάνουμε γνωστό σε όλους τους γονείς ότι το τρίπτυχο τους φροντιστηρίου μας: Χαμηλές τιμές + μικρά τμήματα = μεγάλες επιτυχίες, δεν αποτελεί απλά ένα σύνθημα, αλλά απτή πραγματικότητα!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

Η προετοιμασία των αποφοίτων ξεκινά συνήθως την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, σε ειδικά διαμορφωμένα τμήματα (Όλα τα τμήματά μας αποτελούνται από 3 έως 4 μαθητές/τριες!!). Η ύλη ξεκινά από την αρχή αλλά προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες του κάθε τμήματος. Στόχος είναι να καλυφθούν κενά και αδυναμίες από προηγούμενες τάξεις, να γίνει εμπέδωση της ύλης των εξετάσεων και να διδαχθούν θέματα αυξημένης δυσκολίας ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχία. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα είναι το ίδιο με το πρόγραμμα των μαθητικών τμημάτων. Οι δύο βασικές διαφορές στη μέθοδο διδασκαλίες είναι ότι η ύλη καλύπτεται σε συντομότερο χρονικό διάστημα και ότι οι απόφοιτοι γράφουν ακόμη περισσότερα διαγωνίσματα προσομοίωσης.

Αναλυτικές πληροφορίες για  την προετοιμασία σε κάθε τάξη θα βρείτε στις σχετικές ενότητες:

 

*  Για τα μαθήματα ομογενών την περίοδο του καλοκαιριού τα δίδακτρα καθορίζονται μετά από επικοινωνία με την γραμματεία του φροντιστηρίου.

ΤΙΜΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα του φροντιστηρίου μας, απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Φροντιστηρίου. Τηλ 2311293330

Το φροντιστήριο «ΜΕΘΕΞΙΣ» στηρίζει την ελληνική οικογένεια με όλες του τις δυνάμεις! Και το δείχνει έμπρακτα…