Το προσωπικό του φροντιστηρίου μας αποτελείται από εξαιρετικούς καθηγητές, με εμπειρία και συνεχή επιμόρφωση. Η πλούσια εμπειρία τους σε συνδυασμό με το μεράκι, τη μεταδοτικότητα και τη συνεχή επιμόρφωση στην οποία επιδίδονται, διαμορφώνουν ένα απόλυτα θετικό εκπαιδευτικό σύνολο!

Παπαδημητρίου Αλέξανδρος

Διευθυντής Φροντιστηρίων ΜΕΘΕΞΙΣ

Φιλόλογος – Μουσικός MΑ, Πιστοποιημένος στην παροχή υπηρεσιών Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού με πιστοποιητικό επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το κέντρο δια βίου μάθησης ΕΚΕΚ.

alex

Σύντομο βιογραφικό

Σπούδασα στη Φιλοσοφική σχολή του Α.Π.Θ. στο τμήμα φιλολογίας  με ειδίκευση στις μεσαιωνικές και νεοελληνικές σπουδές και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Α.Π.Θ. Επίσης, είμαι πιστοποιημένος σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού με πιστοποιητικό επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το κέντρο δια βίου μάθησης ΕΚΕΚ. Μαζί με τον συνεργάτη μου, Πανυτσίδη Ναούμ, υπεύθυνο σπουδών των φροντιστηρίων μας και το προσωπικό των φροντιστηρίων, προσπαθούμε καθημερινά να βοηθούμε τα παιδιά και τους γονείς τους που μας εμπιστεύονται στην εκπλήρωση των στόχων τους. Την τελευταία δεκαετία έχουμε αποκτήσει εμπειρία τόσο στην μετάδοση των απαραίτητων γνώσεων όσο και στην διαχείριση προβλημάτων και ζητημάτων που προκύπτουν στη διάρκεια μιας σχολικής χρονιάς, όπως είναι η ψυχολογική και σωματική κόπωση των μαθητριών και μαθητών της γ’ λυκείου, είτε εγχώριων είτε Ελλήνων του εξωτερικού,  και τα διλλήματα και οι σκέψεις των παιδιών για τις επαγγελματικές τους επιλογές. Εργαζόμαστε με μέθοδο και οργάνωση για να πετύχουμε καλούς βαθμούς στις εξετάσεις και σωστή επιλογή σχολών μέσα απ’ την καθοδήγηση στην συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Τέλος, αναλαμβάνουμε μαθήτριες και μαθητές ομογενείς, και μέσω των διαδικτυακών μας μαθημάτων βοηθούμε στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και ιστορίας.

Πανυτσίδης Ναούμ

Υπεύθυνος σπουδών φροντιστηρίων ΜΕΘΕΞΙΣ

Φιλόλογος – Ιστορικός M.Sc. , Εξειδικευμένος Καθηγητής Ειδικής Αγωγής, Σύμβουλος Οργάνωσης Χρόνου

naoum

«Παιδεία καθάπερ εὐδαίμων χώρα, πάντα τ’ἀγαθά φέρει» (Σωκράτης). Δηλαδή, η εκπαίδευση, η μόρφωση, όπως ακριβώς η εύφορη γη, φέρνει όλα τα καλά. Στα φροντιστήρια ΜΕΘΕΞΙΣ, από το 2015, έχουμε δημιουργήσει με πολύ μεράκι και κόπο ένα εύφορο χωράφι, στο οποίο καλλιεργούμε και ευδοκιμούν πανέμορφα άνθη. Τα άνθη αυτά είναι όλες οι μαθήτριες και οι μαθητές που εμπιστεύονται το εκπαιδευτήριό μας για να πετύχουν τους στόχους τους. Με ισχυρή θέληση, διάθεση, προσπάθεια, συνεχή επιμόρφωση και σημαντική εμπειρία, οδηγούμε τις μαθήτριες και τους μαθητές μας στην πρώτη μεγάλη επιτυχία της ζωής τους και τους βοηθούμε ώστε να θέσουν ισχυρά θεμέλια για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πορεία.

Βιογραφικό

Σπούδασα στη Φιλοσοφική σχολή του Α.Π.Θ. στο τμήμα ιστορίας και αρχαιολογίας με ειδίκευση στην ιστορία και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Α.Π.Θ. Επίσης, είμαι πιστοποιημένος καθηγητής ειδικής αγωγής από το Πανεπιστήμιο Πατρών και σύμβουλος καθηγητής οργάνωσης χρόνου. Αγαπώ τα παιδιά και έχω ιδιαίτερο ενδιαφέρον και καλή αγωνία για τη μόρφωση και εξέλιξή τους, καθότι ο ίδιος είμαι πατέρας 6 παιδιών. Μαζί με τον εξαίρετο συνάδελφο και φίλο και διευθυντή του φροντιστηρίου, Παπαδημητρίου Αλέξανδρο, από το 2015 ξεκινήσαμε να χτίζουμε ένα μεγάλο όνειρο: Ένα εκπαιδευτήριο που θα διαφέρει από τα υπόλοιπα, που θα αγκαλιάζει το κάθε παιδί και θα ενσκήπτει με ενδιαφέρον στα προβλήματά του, που θα το βοηθά να ανοίξει τα φτερά του για να πετάξει. Έτσι, δημιουργήσαμε ένα πρότυπο φροντιστήριο – εκπαιδευτήριο, το οποίο σέβεται και τιμά τον κάθε μαθητή και την κάθε μαθήτρια, αλλά και τον αγώνα και τη βιοπάλη των γονιών, αφού είμαστε, ίσως το μοναδικό εκπαιδευτήριο – φροντιστήριο, που έχουμε ολιγομελή τμήματα 4 – 5 μαθητών με οικονομικά δίδακτρα. Έτσι, πετυχαίνουμε διπλό στόχο: και τον μαθητή να οδηγήσουμε με ασφάλεια και σιγουριά στην επιτυχία με τον εφοδιασμό του με γνώσεις και για το πανεπιστήμιο, αλλά και τους γονείς να μην επιβαρύνουμε με δυσβάσταχτα οικονομικά φορτία. Μέσα σε  όλα αυτά τα χρόνια χαιρόμαστε για τους καρπούς μας, δηλαδή τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, αφού στη συντριπτική τους πλειοψηφία πέτυχαν και πετυχαίνουν τον στόχο τους με την πολύτιμη βοήθειά μας μέσα από όλες τις παροχές που τους προσφέρουμε.