Το φροντιστήριο ΜΕΘΕΞΙΣ

Aποτελείται από μία έμπειρη, παράλληλα όμως νεανική ομάδα καθηγητών με πολύ όρεξη, μεράκι και πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη για τον κάθε μαθητή χωριστά. Στόχος της διεύθυνσης του φροντιστηρίου, δεν είναι  ο πλουτισμός μέσω μιας επιχείρησης, αλλά η παροχή εκπαίδευσης και παιδείας σε πολύ υψηλά επίπεδα! Γι’ αυτό τον λόγο το φροντιστήριό μας, δεν δίνει συνηθισμένες παροχές ενός κοινού φροντιστηρίου. Το φροντιστήριο ΜΕΘΕΞΙΣ δίνει σε μαθητές και γονείς την πραγματική διάσταση της εκπαίδευσης.

Τα συστήματα ΜΕΘΕΞΙΣ

Πιο συγκεκριμένα, τα συστήματα ΜΕΘΕΞΙΣ που υπηρετούν με τον πλέον καλύτερο τρόπο αυτή την άοκνη προσπάθειά μας, είναι επιγραμματικά τα εξής:

  1. Το φροντιστήριο στο σπίτι σας (με τιμές φροντιστηρίου)!!
  2. Τα τμήματά μας που δεν υπερβαίνουν τα 4 άτομα!! (σε όλα τα φροντιστήρια, στοιβάζουν τους μαθητές σε τμήματα 7,8 ή και 9 ατόμων!!)
  3. Παροχή υποτροφιών (που φτάνει σε κάλυψη ακόμα και το 100% των διδάκτρων!!)
  4. Δωρεάν οργάνωση χρόνου του μαθητή!
  5. «Μαθαίνω πώς να μαθαίνω» (ειδικοί καθηγητές οργανώνουν τον τρόπο μελέτης των μαθητών)!
  6. Χρήση οπτικοακουστικών μέσων για καλύτερη εμπέδωση του μαθήματος από τον μαθητή/τρια.
  7. Ειδικά τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού (δωρεάν)!!
  8. Εκπαιδευτικές εκδρομές!! (πρωτοπορούμε και σε αυτόν τον τομέα, αφού το φροντιστήριο ΜΕΘΕΞΙΣ είναι το μοναδικό στην κεντρική Μακεδονία που οργανώνει μονοήμερες εκπαιδευτικές – ψυχαγωγικές εκδρομές με πολύ χαμηλό κόστος!!
Νοιαζόμαστε!

Νοιαζόμαστε για το παιδί σας και με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και αξιοπιστία καταβάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να οδηγήσουμε τον μαθητή στην επιτυχία δίχως άγχος, αλλά με ευχάριστο και υγιή τρόπο! Θα χαρούμε πολύ να σας ενημερώσουμε για τις ιδιαίτερες παροχές μας και από κοντά…