Μαθήματα εξ αποστάσεως σε ομογενείς
Λίγα λόγια για εμάς

Είμαστε το μοναδικό φροντιστήριο σε όλη τη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή της, το οποίο προσφέρει μία μοναδική υπηρεσία στους μαθητές που μας επιλέγουν. Τα τμήματά μας αποτελούνται από 2 έως 3 μαθητές!! Δεν παρατηρείται δηλαδή το σύνηθες φαινόμενο οι μαθητές να στοιβάζονται σε τμήματα 7,8 ή και 9 ατόμων! Αποκλειστικός μας στόχος είναι η βοήθεια με απόλυτο τρόπο ώστε, ο μαθητής που μας εμπιστεύεται να πετύχει τον στόχο του νιώθοντας ασφάλεια, μοναδικότητα και ηρεμία κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του. Η πολύχρονη εμπειρία μας στη διδασκαλία και στην επαφή με μαθητές, μας έμαθε ότι αυτό δεν είναι εφικτό σε τμήματα με πολλούς μαθητές. Η μοναδικότητα του φροντιστηρίου μας έγκειται και στο γεγονός ότι οι τιμές μας, παρότι σχηματίζουμε μικρά τμήματα, δεν διαφέρουν διόλου από τις τιμές που προσφέρει ένα κοινό φροντιστήριο με τμήματα 8 και 9 ατόμων! Όλα τα παραπάνω αποτελούν τα εχέγγυα για μία σίγουρη επιτυχία για τους Έλληνες του εξωτερικού καθώς, η διάρκεια προετοιμασίας τους είναι περιορισμένη κι έτσι η αποκλειστική φροντίδα που πρέπει να έχει ο υποψήφιος μέσα από τα μικρά τμήματα που σχηματίζουμε γίνεται ακόμα πιο επιτακτική.

Τι προσφέρουμε
  • Κλειστά τμήματα 2 – 3 μαθητών (αυστηρά) με πολύ οικονομικές τιμές!!
  • Ειδικές τιμές για πολύτεκνους, τρίτεκνους, δύο μαθητές/τριες αδέρφια, συγγενείς ή δύο μαθητές/τριες φίλους/ες.
  • Ολοκληρωμένη προετοιμασία για όλες τις ομάδες προσανατολισμού: ανθρωπιστικών σπουδών, θετικών σπουδών και σπουδών οικονομίας και πληροφορικής.
  • Ειδικευμένη προετοιμασία για το μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας (έκθεση) από τους καλύτερους φιλολόγους της πόλης!
  • Προετοιμασία για στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές με ψυχοτεχνικά τεστ και εξειδικευμένους γυμναστές
  • Αναλαμβάνουμε πλήρως, να συμπληρώσουμε το μηχανογραφικό δελτίο υποψηφίου καθώς επίσης και την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών στο υπουργείο παιδείας!
  • Προετοιμασία για εξετάσεις σε Ξένες Γλώσσες (Γερμανικά – Αγγλικά – Γαλλικά) και Σχέδιο (Ελεύθερο – Γραμμικό)
  • Το προσωπικό του φροντιστηρίου μας αποτελείται από έμπειρους, εξειδικευμένους και με συνεχή επιμόρφωση καθηγητές (οι περισσότεροι έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στο αντικείμενο που διδάσκουν), οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ειδικά βιβλία φροντιστηρίου τα οποία προμηθεύονται οι μαθητές μας δωρεάν και βοηθούν με αποτελεσματικό τρόπο τους μαθητές μας να φτάσουν στην επιτυχία.
  • Επιπλέον, όσοι μαθητές επιθυμούν, αναλαμβάνουμε να τους βοηθήσουμε στην εύρεση κατοικίας κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Θεσσαλονίκη.
Πώς θα μας βρείτε

Το φροντιστήριο βρίσκεται στην οδό Λόρδου Βύρωνα 19 στη Νεάπολη και απέχει από το κέντρο της Θεσσαλονίκης 5 λεπτά. Υπάρχει πολλή συχνή συγκοινωνία και στάση αστικών λεωφορείων ακριβώς απέναντι από το φροντιστήριο.

Η επικοινωνία, η ενημέρωση και η συνεργασία με τους γονείς ή κηδεμόνες του υποψηφίου είναι πολύ συχνή προκειμένου ο μαθητής μας να έχει ολόπλευρη στήριξη για την επίτευξη του στόχου του.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να σας δώσουμε περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες για την φροντίδα που δίνουμε στους μαθητές μας για μία ήρεμη, ασφαλή και σίγουρη πορεία προς την επιτυχία! Φυσικά μπορείτε να κλείσετε θέση στα μικρά τμήματα που σχηματίζουμε με ένα απλό τηλεφώνημα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: +0302311293330, +0306937205960