Το φροντιστήριο στο σπίτι σας!

Μία πρωτοπορία στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Αναλογιζόμενοι την οικονομική αφαίμαξη στην οποία υπόκειται καθημερινά η ελληνική οικογένεια, αλλά και τις ιδιαιτερότητες μια μεγάλης πόλης, το φροντιστήριό μας κάνει το μεγάλο βήμα και φέρνει το φροντιστήριο στο σπίτι σας με τιμές φροντιστηρίου!! Έτσι, ο μαθητής και οι γονείς κερδίζουν πολλά καθώς τα ιδιαίτερα μαθήματα γίνονται από έμπειρους καθηγητές του φροντιστηρίου μας.

Τι κερδίζετε;
  • Ο μαθητής κερδίζει πολύτιμο χρόνο τον οποίο θα έχανε με τις μετακινήσεις από και προς το φροντιστήριο. Αυτό φυσικά ισχύει και για τους γονείς, εφ’όσον μεταφέρουν οι ίδιοι το παιδί τους.
  • Ο μαθητής έχει τον δικό του καθηγητή δίπλα του, χωριστά για το κάθε μάθημα, για να τον οδηγήσει με ασφάλεια στην επιτυχία ή να τον βοηθήσει να καλύψει τα κενά του.
  • Οι γονείς κερδίζουν πολλά όσον αφορά το οικονομικό σκέλος αφού, προσφέρουν απόλυτη ποιότητα στο παιδί τους με ιδιαίτερα μαθήματα και πληρώνουν ό,τι θα έδιναν σε ένα κοινό φροντιστήριο!

Φυσικά, όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται στο σπίτι γίνονται με τον απολύτως σωστό και νόμιμο φορολογικά τρόπο, αφού παρέχεται απόδειξη παροχής υπηρεσιών, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο φροντιστήριο.