Ηλεκτρονικό Φροντιστήριο "Μέθεξις"

Eγγραφές 2021 - 2022

 • Β' λυκείου θετικών σπουδών:195 ευρω/μήνα!
 • Β' λυκείου θεωρητικών σπουδών: 140 ευρώ/μήνα!
 • Α΄ λυκείου: 95 ευρώ/μήνα!
 • τμήματα 3 - 4 μαθητών!

Τι προσφέρουμε!

 • Το ηλεκτρονικό φροντιστήριο ΜΕΘΕΞΙΣ είναι από τα πρώτα φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα που εδώ και χρόνια παρέχει διαδικτυακά μαθήματα, υψηλής ποιότητας, σε μαθητές λυκείου και γυμνασίου όλων των τάξεων!
 • Διαθέτουμε ιδιαίτερη εμπειρία και μεγάλες επιτυχίες στην προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις!
 • Παρέχουμε ιδιαίτερα διαδικτυακά μαθήματα και κλειστά τμήματα σε οικονομικές τιμές.
 • Ειδικές τιμές για πολύτεκνους, τρίτεκνους, δύο μαθητές/τριες αδέρφια, συγγενείς ή δύο μαθητές/τριες φίλους/ες.
 • Eιδικά βιβλία φροντιστηρίου τα οποία προμηθεύονται οι μαθητές μας κι έτσι τους βοηθούν με αποτελεσματικό και καίριο τρόπο να φτάσουν στην επιτυχία.
Αναπαραγωγή Βίντεο

4 ΛΟΓΟΙ για να προτιμήσεις το Ηλεκτρονικό Φροντιστήριο "Μέθεξις"

Αναπαραγωγή Βίντεο

Είμαστε ηλεκτρονικό φροντιστήριο σε όλη την Ελλάδα:

 • Mε τη μεγαλύτερη εμπειρία στον χώρο της διαδικτυακής εκπαίδευσης (από το 2015) και τις μεγαλύτερες επιτυχίες!
 • Που παρέχει ιδιαίτερα μαθήματα σε τιμή τμήματος ενός κοινού φροντιστηρίου και κλειστά τμήματα 2-3 μαθητών!
 • Που οι μαθητές μας – και ιδιαίτερα αυτοί της Γ΄ λυκείου- μπορούν να έχουν καθημερινή ζωντανή επικοινωνία με τους καθηγητές τους!
 • Που παρέχει τυπωμένα βιβλία φροντιστηρίου σε όλα τα μαθήματα, ειδικές εκπτώσεις σε διάφορες κατηγορίες μαθητών, δωρεάν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και οργάνωση χρόνου από ειδικό καθηγητή!

Ηλεκτρονικό Φροντιστήριο στις πιο Οικονομικές Τιμές !

Το φροντιστήριο ΜΕΘΕΞΙΣ είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό φροντιστήριο σε όλη την Ελλάδα, το οποίο παρέχει και ιδιαίτερα μαθήματα και μάλιστα σε τιμές τμήματος!! Δηλαδή, όσο κοστίζει σε έναν μαθητή σε οποιοδήποτε άλλο διαδικτυακό φροντιστήριο ένα πρόγραμμα σπουδών σε τμήμα 3 ή 4 μαθητών, τόσο θα κοστίσει και στο δικό μας, με την τεράστια διαφορά ότι πρόκειται για ιδιαίτερο μάθημα!! Γιατί το φροντιστήριο ΜΕΘΕΞΙΣ, νοιάζεται πραγματικά για τον κάθε μαθητή χωριστά!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ για τo ηλεκτρονικό φροντιστήριο

Συμπληρώνεις απλά τη φόρμα εγγραφής εδώ. Ξεκινάς ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και δοκιμάζεις το ηλεκτρονικό φροντιστήριο “Μέθεξις” !!!

Ένας υπολογιστής (ή τάμπλετ ή κινητό) με μικρόφωνο και σύνδεση ίντερνετ.

Όπως ακριβώς και στον φυσικό χώρο του φροντιστηρίου δίχως κάποιο εμπόδιο αφού, βλέπεις και ακούς τον καθηγητή σου ζωντανά. Ο καθηγητής παραδίδει το μάθημα χρησιμοποιώντας τον ψηφιακό πίνακα, ο οποίος εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σου. 

Μπορείς ανα πάσα στιγμή, δίχως να χρειάζεται να πατάς ειδικά κουμπιά. Έτσι η επικοινωνία με τον καθηγητή σου είναι άμεση. Το ηλεκτρονικό φροντιστήριο θα σε ενθουσιάσει! 🙂

Οι ασκήσεις που κάνεις είτε κατά τη διάρκεια του μαθήματος, είτε στο σπίτι ως ανάθεση από τον καθηγητή σου, τις λύνεις στο τετράδιό σου και με μία απλή φωτογραφία τη στέλνεις στον καθηγητή σου.

Το φροντιστήριο ΜΕΘΕΞΙΣ είναι το μοναδικό που σχηματίζει κλειστά τμήματα έως μόνο 3 μαθητών!!

Φυσικά μπορείς και μάλιστα σε πολύ οικονομικές τιμές!

Ναι. Τα διαδικτυακά μαθήματα είναι πιο οικονομικά. Το ηλεκτρονικό φροντιστήριο είναι η ιδανική ευκαιρία να κάνεις μαθήματα από το σπίτι σου στις πλέον οικονομικές τιμές. Έμπειροι καθηγητές έρχονται…σπίτι σου με ένα κλικ!

Από 1 έως και 12 ώρες. Αναλόγως την τάξη και τις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Μέσω της γραμματείας του φροντιστηρίου μας, η οποία εξυπηρετεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό κάθε μαθητή μας, όσον αφορά τυχόν κολλήματα – σε ώρες και μέρες – που έχει από άλλες δραστηριότητες.

Οι καθηγητές μας βρίσκονται σε καθημερινή βάση σε on line επαφή με τους μαθητές μας μέσω skype, messenger, viber κλπ κι έτσι ο μαθητής έχει τη δυνατότητα οποτεδήποτε να επικοινωνήσει μαζί του.

Με μια απλή φωτογραφία από το κινητό ή μέσω υπολογιστή αφού τη σαρώσεις.

Για τους μαθητές που κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα, τα μαθήματα που χάνονται με αιτία του μαθητή μπορούν να αναπληρωθούν έως 3 φορές για το κάθε μάθημα. Μετά τις 3 φορές, σου στέλνουμε το βίντεο – μάθημα για να το παρακολουθήσεις όποτε θέλεις. Για τους μαθητές σε τμήμα, στέλνουμε το βίντεο – μάθημα.
#TIP: Το ηλεκτρονικό φροντιστήριο αποτελεί την πιο ευέλικτη λύση! 😉

Η Β΄ και Γ΄ λυκείου γράφει 4 διαγωνίσματα, η Α΄ λυκείου και το γυμνάσιο 3 διαγωνίσματα.

Γράφεις σε ένα γραφείο στον χώρο σου, το οποίο όμως καλύπτει πλήρως η κάμερα του υπολογιστή σου, ώστε ο επιτηρητής να έχει πλήρη εικόνα.

Η ενημέρωση γονέων γίνεται 4 φορές τον χρόνο. Η ενημέρωση γίνεται είτε μέσω skype είτε μέσω τηλεφώνου, είτε στον χώρο του φροντιστηρίου. Αυτό το επιλέγει – δηλώνει στην αρχή της χρονιά ο κάθε γονέας.

Από 25 έως 30 του κάθε μήνα μέσω τραπέζης ή στον φυσικό χώρο του φροντιστηρίου. Όποιος επιθυμεί μπορεί να εξοφλήσει είτε εφάπαξ είτε σε 2 δόσεις έχοντας 10% έκπτωση επί της αρχικής τιμής.

Το ηλεκτρονικό φροντιστήριο ΜΕΘΕΞΙΣ στηρίζει την ελληνική οικογένεια. Έτσι, παρέχει εκπτώσεις στις εξής περιπτώσεις: Πολύτεκνος, τρίτεκνος, δύο ή περισσότερα αδέρφια, όταν συστήσεις το φροντιστήριό μας σε έναν δεύτερο μαθητή – πελάτη.

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ !

Έχεις ακόμα απορίες ή επιφυλάξεις; Μην ανησυχείς. Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ το ηλεκτρονικό φροντιστήριο “Μέθεξις” και κάνε χωρίς κανένα κόστος τα μαθήματα της πρώτης εβδομάδας!