ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

  • Το φροντιστήριό μας προσφέρει τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες του σε μαθητές και μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή! Αυτή η μέθοδος έχει πραγματικά πολύ θετικά αποτελέσματα, αφού ο μαθητής έχει τον κάθε καθηγητή… σπίτι του δίχως να χάσει ούτε ένα λεπτό από τον χρόνο του! Ο μαθητής/ τρια χρειάζεται να έχει μόνο έναν υπολογιστή, ακουστικά και μικρόφωνο. Όλα τα υπόλοιπα τα διαθέτει το φροντιστήριό μας!!

ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΘΕΞΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  • Το μάθημα γίνεται πολύ εύκολα, δίχως εμπόδια που τυχόν μπορεί να δημιουργήσει η τεχνολογία, αφού στον μαθητή παρέχονται και αποστέλλονται ταχυδρομικά τα βιβλία «ΜΕΘΕΞΙΣ» και φυσικά ηλεκτρονικό υλικό για το κάθε μάθημα. Έτσι όποιος μαθητής επιθυμεί, μπορεί να έχει τα βιβλία ΜΕΘΕΞΙΣ στα χέρια του και όχι μόνο ηλεκτρονικά. Επιπλέον, ο τρόπος σύνδεσης και οι on line ασκήσεις πραγματοποιούνται με σύγχρονες οπτικοακουστικές μεθόδους.
  • Εκτός των προγραμματισμένων μαθημάτων, το φροντιστήριο παρέχει τη δυνατότητα σε μαθητές μας, αλλά και σε όποιον άλλο το επιθυμεί, μέσω της ιστοσελίδας μας, να έχει πρόσβαση σε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, θεωρία και ασκήσεις, τεστ αξιολόγησης και φυσικά απαντήσεις – λύσεις σε όλα τα παραπάνω!

ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ!!

  • Το φροντιστήριο ΜΕΘΕΞΙΣ είναι το μοναδικό φροντιστήριο σε όλη την Ελλάδα, το οποίο παρέχει και ιδιαίτερα μαθήματα και μάλιστα σε τιμές τμήματος!! Δηλαδή, όσο κοστίζει σε έναν μαθητή σε οποιοδήποτε άλλο διαδικτυακό φροντιστήριο ένα πρόγραμμα σπουδών σε τμήμα 3 ή 4 μαθητών, τόσο θα κοστίσει και στο δικό μας, με την τεράστια διαφορά ότι πρόκειται για ιδιαίτερο μάθημα!! Γιατί το φροντιστήριο ΜΕΘΕΞΙΣ, νοιάζεται πραγματικά για τον κάθε μαθητή χωριστά!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ “ΤΙΜΕΣ”

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία πλήρη ενημέρωση!